C. en J. Markus & Zn. B.V., aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw C. en J. Markus & Zn. B.V., aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw
C. en J. Markus & Zn. B.V. - Diensten - Maai- en slootwerk

Het vakkundig maaien van diverse soorten begroeiingen behoort tot één van de kernactiviteiten van ons bedrijf. Maaiwerk aan bermen en gazons voor waterschappen, gemeenten en bedrijven alsook voor particulieren.

We beschikken over een breed scala aan (maai)machines. Of u nu handmaaimachines wenst of (korf)maaiers aan de arm, gazonmaaiers, klepel- of cyclomaaiers aan trekkers, maaiers voor boven of net door de grond, maaiers aan een boot u zegt het maar. Ook maaien wij nog met de zeis.

Sloten en singels

Voor het maaien van de singels, dijken en uitmaaien van de watergangen beschikken we over een zogenaamde 'lange arm' met een bereik van 7.75 meter. Deze is gemonteerd aan een trekker. Bij moeilijk bereikbare watergangen kunnnen we onze maaiboot inzetten.

We verzamelen zelf het afgemaaide materiaal en voeren dit met ons eigen materiaal af naar een verwerkingsbedrijf.

Al vier generaties lang hebben wij hiermee ervaring opgedaan. Voortdurend passen we onze aanpak aan de laatste ontwikkelingen aan. Niet alleen aan de vragen van de klant, maar ook aan de wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid. Zo zijn wij in staat om de juiste invulling te geven aan het soort onderhoudswerk, afgestemd op de locatie en de werkzaamheden.